Chris Schrouff

 Geachte lezer,

Ik ben Chris Schrouff en geboren in Schin op Geul. Vanaf jongs af aan is het dorps/verenigingsleven me met de paplepel ingegoten geworden. Het belang van verenigingen in een kern is zeer belangrijk voor de leefbaarheid!

Hobby’s/Verenigingsleven:

Verenigingen zijn het cement van de samenleving. Ook ik ben dus uiteraard lid van enkele verenigingen binnen onze gemeente. Ik ben begonnen met voetballen bij de voormalige RKVV Struchter Boys (huidige SV Geuldal) waar ik momenteel keeper ben van het tweede elftal. Ook organiseer ik tal van activiteiten namens en voor de vereniging. Voorbeelden hiervan zijn het organiseren van een uitstapje, carnavalsavonden en een PubQuiz.

Tevens ben ik lid van Schutterij St. Mauritius Strucht als geweerdrager. Een gezellige vereniging waar kameraadschap voorop staat. Daarnaast ben ik lid van CV de Waterratte uit Schin op Geul. Carnaval zit vanaf mijn jeugd in mijn DNA. Toen men in groep 5 kwam vragen wie zich wilde aansluiten bij de jeugd raad van 11 was ik er al snel bij. In 2013 ben ik prins Carnaval mogen worden van JCV de Waterretjes uit Schin op Geul. Een ervaring die ik niet snel zal vergeten!

Ook ben ik vrijwilliger binnen de St. Mauritius Parochie te Schin op Geul. Ik begeleid de pastoor hier als acoliet gedurende de heilige mis.

(studie)loopbaan:

Momenteel ben ik Masterstudent European Public Affairs aan de Universiteit van Maastricht. Ik hoop dit jaar af te studeren en mijn studieloopbaan te kunnen afsluiten. Per september ben ik werkzaam als Trainee bij de Provincie Limburg.

Naast mijn studie ben ik ook lid geweest van de Centrale Medezeggenschapsraad (CMR) van Zuyd Hogeschool. Hier behartigde ik de belangen van studenten binnen onze Hogeschool.

Van mijn dertiende tot mijn negentiende levensjaar heb ik gewerkt bij een hotel in Schin op Geul. Ik was hier werkzaam als ober gedurende diners. Momenteel ben ik werkzaam als caissière bij Albert Heijn te Valkenburg. Dit doe ik al sinds september 2018.

Politiek:

Door actief bezig te zijn binnen het verenigingsleven, weet ik precies wat er speelt binnen onze gemeenschap. Hierdoor pik ik ook snel de problemen op wat er om me heen spelen. Echter lossen sommige problemen zich niet vanzelf op, en heeft men een oplossing nodig vanuit de politiek. Daarom zet ik mij graag in voor de gemeenschap van onze gemeente. Dienstbaar zijn voor Valkenburg aan de Geul en al haar inwoners. Zorgen dat iedereen een plekje heeft om in te wonen in onze gemeente, en dat iedereen zich hier prettig voelt. 

Doel:

Met het oog op mijn eerste termijn in de Gemeenteraad van valkenburg a/d Geul heb ik enkele speerpunten:

-        Betaalbare Woningbouw in alle kernen. Met name voor jongeren en senioren.

-        Fijne en veilige leefomgeving voor onze inwoners.

-        Stimuleren van het verenigingsleven.

-        Behoud van het voorzieningenniveau in alle kernen.

-        Aandacht voor alle kernen binnen onze gemeente.

Indien u verdere vragen of suggesties heeft kunt u altijd contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groet,

 

Chris Schrouff

Mail: chrisschrouffvvd@gmail.com

 

Telefoon : +31 (0)6 29 57 91 08