Theo Rooding

Adres:

Onderstestraat 68 a
6301 KC Houthem | Valkenburg aan de Geul

Contact:

tel: 043-6043157      theo@rooding.com


 

Algemeen:

Bouwjaar 1954. Geboren en getogen Valkenburger en reeds vanaf 1972 zelfstandig ondernemer in diverse horecabedrijven in Valkenburg. Vader van zoon Patrick en dochter Susanne, opa van 4 kleinzonen. Getrouwd met mijn lieve vrouw Bianca.

Politiek:

Ik heb mij met de politiek bemoeid omdat het volgens mij beter kan en moet, om er zeker van te zijn dat onze kinderen en kleinkinderen ook in de komende jaren een gezonde toekomst kunnen opbouwen in ons prachtige Heuvelland en in Valkenburg aan de Geul in het bijzonder.

Niet vanaf de kant roepen dat het zoveel beter kan en vervolgens achterover gaan zitten en roepen dat die "anderen" er niks van bakken, maar daadwerkelijk zelf je steentje bijdragen door mee te werken naar een "beter" Valkenburg voor de inwoners, de ondernemers én voor de toeristen.

Ik heb gekozen voor de VVD omdat de uitgangspunten van deze partij, namelijk vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid, kortom het Liberalisme, mij het meest aanspreekt.

Ervaring:

De laatste 4 raadsperiodes ben ik actief steunfractielid en burgerraadslid in de commissie economie, financiën en toerisme & recreatie.  Ik ben van mening dat iedere Valkenburger ervan overtuigd is dat het anders kan en daar verschillen de meningen nogal eens over. Ik denk dat het simpel is: wat goed is goed laten, maar wat niet goed gaat verbeteren. Ik wil daar via de politiek mijn bijdrage aan leveren. Daarnaast ben ik in het verleden als bestuurslid, in verschillende functies actief geweest bij diverse verenigingen in het Valkenburgse.  Uiteraard kan ik ook niets forceren of afdwingen en ga dan ook geen loze beloftes doen.  Maar voorlopig ga ik me (met gezond verstand)  inzetten voor de belangen van burgers en ondernemers van Valkenburg aan de Geul.

Doel:

De VVD stelt zich als doel om mee te regeren in de komende belangrijke jaren. Het is nu tijd om te oogsten en daadwerkelijk mee te doen!

Men denkt met regelmaat dat de VVD er alleen maar is voor de zakenmensen, maar niks is minder waar. Het is een geweldige uitdaging om een zo goed mogelijke leefomgeving te maken voor groot, klein, jong en oud, ondernemers, inwoners zowel als toeristen. Niks beloven wat niet kan maar gewoon recht door zee!    
Als u vragen heeft mag u mij natuurlijk altijd bellen of mailen.