Kujtessa Taci

ALGEMEEN:

In 1976 geboren in Heerlen, en in 1979 verhuist naar Valkenburg alwaar mijn ouders de kans kregen om Cafe Valkenhof over te nemen met drie jonge kids.

Hard werken en elke dag aanpakken en er het beste van maken zijn de opvoed adviezen van onze ouders die mijn twee zussen en ik nog dagelijks toepassen.

Creatief zijn met tegenslagen, zeker afgelopen 2 jaar en doorpakken. Van de Berkelstraat naar de Neerhem en nu de Gosewijnstraat, mijn hele leven in en om het hartje centrum gewoond.


In 2007 samen met Mike de mooie zaak van mijn ouders overgenomen, welke nu al 42 in dezelfde familie is, en een geoliede machine is geworden. Onze zoon Sam, 20 jaar, draait als derde generatie sinds kort ook mee en geeft veel hoop voor de toekomst.


POLITIEK:

Politieke ambities waren er alleen in mijn hoofd omdat het met 7 dagen werken onmogelijk was om dat erbij te doen. Nu door de zoveelste lockdown is er tijd gekomen om mijn pijlen op iets anders te richten en niet alleen maar werken. Hierdoor hoop ik meer rust en ruimte te vinden om daadwerkelijk ook iets te kunnen betekenen voor de Valkenburgse Gemeenschap.


DOEL:

Als lid van de VVD hoop ik zeer benaderbaar te zijn voor collega ondernemer uit heel Valkenburg, als ook voor de lokale inwoner waar ik er ook 1 van ben. Ik hoor veel en ontmoet ook veel lokale mensen op mijn werk en weet vaak wat speelt.

De commissie Economie Finacien   toerisme en evenementen is het onderdeel waar ik volledig op ga richten. Met als doel onze mooie gemeenschap een prachtige toekomst te geven voor ondernemers en lokale bewoners.

Na de klappen van de afgelopen 2 jaren moeten de schouders eronder en dat lukt samen met de VVD, daar ben ik van overtuigd.

Ik wandel heel veel met mijn beste vriend hond Jax, als je me tegenkomt spreek me gerust aan of bel me als je wat wilt weten.


Ik stel me verkiesbaar voor de Gemeenteraadsverkiezingen verkiezingen voor 2022 van het prachtige Valkenburg.


Mijn mobiel is 06-46343528

Email: Kujtessa.taci@gmail. com