Hennie Spierdijk

Begonnen als verkoopster/secretaresse bij een makelaarskantoor dat ook actief was in Spanje. 

Hierdoor was ik in de gelegenheid om aspirant-kopers ook daar de aangeboden huizen te tonen.

Daarna heb ik een leidinggevende functie vervuld bij een uitzendbureau. Voordat ik definitief naar Valkenburg ben verhuisd, heb ik in diverse delen van Nederland gewoond, maar ook in België en Ierland. Ook ben ik met veel plezier gids geweest bij het beroemde Buitenmuseum in Enkhuizen ( een aanrader) en tot op heden werkzaam bij de Hoge School Zuid als simulatiepatiënte. 


Als lid van de steunfractie van de Valkenburgse VVD wil ik graag mijn steentje bijdragen. Vooral als het gaat om mensen zoveel en zo lang mogelijk zelfstandig te laten zijn. Tijdens de vergaderingen van de steunfractie geniet ik van de positieve sfeer die onafgebroken boven de deelnemers hangt. Maar vooral ook van de dialoog met de jongere generaties. Ik verbaas mij over hun betrokkenheid, hun ideeën met betrekking tot de toekomst, de oprechte belangstelling voor de mening van anderen en de mate waarin zij zich steeds inlezen in de te behandelen onderwerpen. 


Zij willen er echt iets moois van maken. En daar krijg ik dan weer nieuwe energie van. Ik hoop daarom dat zij door een goede verkiezingsuitslag een plaats in onze gemeenteraad krijgen.